AFYONKARAHİSARDAN ÖĞRENCİLERİMİZE DESTEK

Afyonkarahisarlı ve Şehir Dışında Okuyan Maddi Durumu Yetersiz Öğrencilerimize Burs İmkanı

AFYONKARAHİSARLI ÖĞRENCİLER

Her Zaman Sizlerin Yanınızdayız...

BAŞARI SİZDEN, DESTEK BİZDEN

Başarılı Olmanız Yeterli

YETENEKLİ ÖĞRENCİLERE BURS İMKANI

Başvurunuzu Yapın...

“BİR YILDIZ DOĞUYOR

“Bir Yıldız Doğuyor” projesi ile hazırlanan 1971 model klasik Mercedes marka otomobil 06 Eylül 2020 tarihinde açık artırmada satılarak elde edilen tüm gelir Afyon Eğitim Vakfına bağışlanacaktır.

AEV den Vali Gökmen Çiçeke Ziyaret

Afyon Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, Yönetim Kurulu Üyeleri Adnan Demirel, Yavuz Kocaşaban ve Afyon Eğitim Vakfı Genel Sekreteri Murat Diker Afyonkarahisar Valiliğine atanan Gökmen Çiçek'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

AFYON EĞİTİM VAKFI SEVGİ YILINA ÖZEL MAKALE YARIŞMASI ÖDÜL TÖRENİ

Afyon Eğitim Vakfı, Afyonkarahisar Valiliği tarafından sürdürülen 2020 yılı Afyonkarahisar Sevgi Yılı çalışmaları kapsamında “Koronavirüsle Mücadelede Yardımlaşma ve Dayanışma” konulu makale yarışması düzenledi. Uşak Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İ. Hakkı Nakilcioğlu, Afyon Kocatepe Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Ahmet Karaman ve Afyonkarahisar Basın Yayın Derneği Başkanı Sezer Küçükkurt’tan oluşan jürinin değerlendirmesi sonucu Coşkun Mermer, “Covid-19 İle Mücadelede Yardımlaşma Ve Dayanışma” başlıklı makalesi ile birinci, Semih Karadana “Tüm Dünya Tek Ders: Covıd-19” makalesi ile ikinci, Osman Alkın da “Korona Ona Buna Değil Bana” makalesi ile üçüncü oldu.

2020 AFYONKARAHİSAR SEVGİ YILI

2020 yılı Afyonkarahisar Sevgi Yılı kapsamında bursiyerlerimiz arasında " CORİNA VİRÜSLE MÜCADELEDE YARDIMLAŞMA VE DAYANISMA" konulu bir makale yarışması düzenlemeyi düşündük. Valiliğimizce ilan edilen projeye katkıda bulunmak hem de bursiyerlerimizin bu sosyal projeye katılımını sağlayarak evde kaldıkları sürede faydalı bir etkilinde bulunmalarını istedik. Makaleye katılım şartları ile ilgili duyuru metni EK’dedir. Sağlıklı günlerde bir an önce okullarınıza dönmenizi dileriz.

Toplam Ziyaretçi Sayısı : 5036